CrèditPla Jubilació Assegurat

El CrèditPla Jubilació Assegurat està destinat a aquelles persones que volen estalviar amb la màxima tranquil·litat obtenint un rendiment anual garantit.

pr CreditJubilacioAssegurat

ico caracteristiques 1

Característiques

Aquest pla, pensat per a aquelles persones que volen estalviar amb la màxima tranquil·litat, t’ofereix la possibilitat d’obtenir uns ingressos addicionals a la pensió que rebràs de la CASS per poder gaudir de la jubilació que vols sense imprevistos i amb un rendiment anual garantit.

ico ventajas

Avantatges

ico rescate

Rescats

Excepcionalment, el capital es pot rescatar en qualsevol dels casos següents:

ico vencimento

Venciments

Es garanteix un capital únic integrat per les aportacions fetes més l’acumulació dels interessos obtinguts cada any.

En arribat el venciment, es disposarà de tot el capital en un cobrament únic. Seguint la voluntat del client, aquest capital es podrà transformar en una renda vitalícia durant un nombre determinat d’anys o fins a la defunció, o en una combinació entre les dues opcions anteriors.

ico vencimento

Venciments

Es garanteix un capital únic integrat per les aportacions fetes més l’acumulació dels interessos obtinguts cada any. renda.

 

En arribar el venciment, es disposarà de tot el capital en un cobrament únic. Seguint la voluntat del client, aquest capital es podrà transformar en una renda vitalícia durant un nombre determinat d’anys o fins a la defunció, o en una combinació entre les dues opcions anteriors.

ico faqs

Preguntes freqüents

Si tens dubtes sobre els nostres productes, pots consultar el recull de preguntes habituals que hi ha disponible en aquest apartat.

ico simulador

Calcula la teva jubilació

Vols saber quins ingressos podràs gaudir el dia de la teva jubilació?

 
En tres senzills passos pots saber què et manca per arribar al nivell d’ingressos desitjats per a la jubilació i obtenir un informe personalitzat de la simulació i dels nostres productes d’estalvi.