CrèditPla Jubilació Dinàmic

El CrèditPla Jubilació Dinàmic adapta la seva inversió depenent de l’edat del prenedor per obtenir la millor combinació rendibilitat-risc del capital invertit.

pr CreditJubilacioAsseguratDinamic

ico caracteristiques 1

Característiques

El CrèditPla Jubilació Dinàmic està pensat per a persones que volen estalviar pensant a obtenir el millor rendiment possible de les aportacions que han fet al llarg de la seva vida laboral. D’aquesta manera, com més s’apropa l’assegurat a la jubilació, més redueix el producte la inversió en renda variable.

ico ventajas

Avantatges

ico rescate

Rescats

En cas de rescat, estarà subjecte a penalització fins a 5 anys abans de la data de jubilació:

ico vencimento

Venciments

En arribar al venciment, es disposarà de tot el capital en un cobrament únic. Seguint la voluntat del client, aquest capital es podrà transformar en una renda vitalícia durant un nombre determinat d’anys o fins a la defunció, o en una combinació entre les dues opcions anteriors.

ico vencimento

Venciments

En arribar al venciment, es disposarà de tot el capital en un cobrament únic. Seguint la voluntat del client, aquest capital es podrà transformar en una renda vitalícia durant un nombre determinat d’anys o fins a la defunció, o en una combinació entre les dues opcions anteriorsdefunció, o en una combinació entre les dues opcions anteriors.

ico faqs

Preguntes freqüents

Si tens dubtes sobre els nostres productes, pots consultar el recull de preguntes habituals que hi ha disponible en aquest apartat.

ico simulador

Calcula la teva jubilació

Vols saber quins ingressos podràs gaudir el dia de la teva jubilació?

 
En tres senzills passos pots saber què et manca per arribar al nivell d’ingressos desitjats per a la jubilació i obtenir un informe personalitzat de la simulació i dels nostres productes d’estalvi.